Als holistisch coach en masseur vul ik de reguliere medische kijk op gezondheid aan met aandacht voor het verhaal van de cliënt en hoe dit van invloed is op lichamelijk, geestelijk en sociaal welbevinden. De nadruk ligt hierbij op de betekenis die je geeft aan fysieke, emotionele, mentale, spirituele en sociale signalen (symptomen). 
 Holistisch bewust leven gaat om leven in balans. Een balans tussen lichaam, emoties, gedachten, mentale constructies, spiritueel bewustzijn en de sociale omgeving. Oftewel, stroom je mee met de rivier van het leven? Mag je zijn wie je bent? En ben je hierin integer naar anderen, maar vooral naar jezelf?

Praktisch gezien biedt ik in mijn behandeling ruimte te te ontdekken. Met liefdevolle aandacht biedt ik ruimte om naar je eigen problemen te kijken en daarbij te ontdekken waar je kracht zit, waar je in wilt groeien en hoe je op een andere manier met problemen om kunt gaan. 

 

 Aloha

  

Waarom Aloha? Ik was altijd al nieuwsgierig de herkomst van mijn achternaam: Van de Geijn. Waarom is een verre voorouder van mij met deze achternaam gekomen? Ik dacht altijd aan iets geinigs, tot ik er bij toeval achter kwam dat Geijn een vertaling is van het Hebreeuwse equivalent van Genade. En onlangs kwam ik er ook achter dat een vertaling van Genade in het Hawaiiaans Aloha is. En bij verder kijken zitten er nog veel meer betekenissen aan dit woord dat helemaal de basis van mijn coachen verwoord. Uit verschillende woordenboeken haal ik: een groet vanuit verbondenheid, liefde, toeneiging, compassie, vrede, dank, hallo, alles is deel van mij, eenheid, harmonie,  eenheid, een uit dezelfde bron, de adem van de schepper en genegenheid. Aloha is meer dan een woord, het is spirit, een wijze van leven, een dragende energie zonder verplichting, in wederkerigheid.