Ik ben Patrick, getrouwd en twee kinderen. Mijn levensreis tot nu toe is de beweging die ik gemaakt heb van terughoudend, onzekerheid en vele vragen, in mijn jeugd naar een zelfbewustzijn en een nieuwsgierigheid naar naar mezelf, naar anderen en naar de wereld. Ik heb geleerd dat er een hele wereld achter integriteit schuil gaat. Niet alleen dat ik integer naar anderen ben, maar vooral ook naar mezelf. Dat de dingen die ik zeg en doe ook daadwerkelijk recht uit mijn hart komen. En daarvoor moest ik eerst goed in contact komen met mezelf. Wat zijn mijn behoeftes en verlangens eigenlijk. En wat staat me in mijn weg om eerlijk naar mezelf en anderen te zijn. Dergelijke vragen stel ik mezelf nog dagelijks, ze helpen me betekenis aan mijn leven te geven, ze bieden mij een open ruimte waarin ik kan groeien.
Vanuit deze ruimte bied ik mijn cliënten ook een ruimte om te ontdekken en te groeien. Opleidingen

Ik heb onder andere de volgende CRKBO geregistreerde opleidingen gevolgd:

 

HOLISTISCH COACH: onder andere gericht op gezondheid, rouwe en verlies, relaties, seksualiteit en mindfulness.

PSYCHOSOCIALE BASISKENNIS: kennis over psychische ziektebeelden zoals omschreven in de DSM-5.

MEDISCHE BASISKENNIS: over de werking van het menselijk lichaam, ziektes en acute situaties kunnen herkennen.

INTEGRALE MASSAGE: gericht op heling van lichaam en geest.

HOLISTISCHE MASSAGE: ontdekkingstocht door de psyche en het fysieke van de mens. Hoe emoties en gevoelens vastslaan op het lichaam en een houding worden, en hoe anders met situaties om te gaan.